Erdély-Bánát-Csángó-Körösmező-Máramaros
Kárpátokon innen és túl

A gonosz Erdélybe is betette a lábát. Genetikai sérültek (hulladékok) tartják félelemben a helyi fiatalokat. Visszaélnek azok kiszolgáltatottságával, vagy életkorukból adódó hiszékenységükkel. Vad dolgok zajlanak Székelyudvarhelyen a Sakáltanyában (a Bányai János Szakközépiskola szomszédságában található) és környékén.

A szórakozóhelyet a genetikai hulladék Vígh Zoltán bérli, aki rendkívül erkölcstelenül zsarol és kényszerít szexuális kapcsolatra fiatal 15-17 éves, középiskolás fiúkat. Vígh Zoltán egy jellemtelen, gyenge karakterű személy. Több (sajnos) sikertelen öngyilkossági kísérlete volt már. Ismert fajtalankodó.

Vígh Zoltán egyik bűntársa egy nagydarab cigány. Egy vörös Cielo (HR-..-KZM forgalmi rendszámú) gépkocsival közlekedik. A Villanytelep utca végén van egy boltja. A másik bűntársa egy fiatalabb, göndör hajú, nőies, vékony testalkatú (feltehetően szintén buzi) cigány. Mint tettestárs szóba jöhet még a „Kakó banda” (helyi cigány maffiózók) néhány tagja, akik lakásmaffiában is érdekeltek.


Az elkövetés módja, az áldozatok "becserkészése"

Tekintettel arra, hogy a Sakáltanya közvetlenül a Bányai János Szakközépiskola mellett van, elsősorban annak diákjai közül kerülnek ki az áldozatok. A kocsmában különben a kiskorúak szeszes italt és szálára cigarettát is kapnak, ezért kedvelik a fiatalok. Sokszor előfordul, hogy megszorult, kispénzű fiatal fiúkat kisegít kisebb kölcsönökkel, akik szexuális szolgáltatással kell meghálálják ezt Vígh Zoltánnak. Csoportos fajtalankodásra kényszerítik őket, melyekre panziókban kerül sor, illetve a Sakáltanya úgynevezett irodájában, melyekről videó felvétlek is készülnek.


Vígh Zoltán pedofil fajtalankodó

A zsarolás egyik módja az, hogy az áldozatokkal telefonbeszélgetéseket kezdeményez Vígh Zoltán, amibe beleszövi azt is, hogy volt szexuális kapcsolat köztük. Később azzal zsarolja ezeket a fiúkat, hogy vagy a szüleiknek mutatja meg, vagy az áldozatok iskolájában terjeszti majd a hangfelvételt. Két ilyen eset is nyilvánosságra került. Két fiatalkorú fiúról, akik ma már nagykorúak. Mindkét fiú életét tönkretette azzal, hogy a fiatalok ismeretségi körében terjesztette a hangfelvételeket, mert a fiúk ki akarták szállni.

A Sakáltanya nevű kocsma irodájában rejtett kamera található, azzal rögzítik az történteket. A két kerítő a vörös Cielos férfi, és a göndör hajú fiatalember csalja a kiskorú fiúkat a Sakáltanyába, valamilyen kisebb munkát ajánlva nekik majd akár erőszakkal is, ott kényszerítik fajtalankodásra őket.

Többnyire zárás után zajlanak a Sakáltanyában az ilyen akciók, rendszeres, programszerű menetrendről nincs információm, de egy-kéthetente történhet ilyen eset.

Több keresztúri árvaházi fiú is áldozatává vált Vígh Zoltánnak és társainak. Egyikük fel is akarta jelenteni a helyi rendőrségen, ahol a kapuban elzavarta a szolgálatos rendőr azzal, hogy ha nem tudja magát megvédeni, akkor meg is érdemli, hogy megerőszakolják.

Az történteket leleplező személy hónapokkal ezelőtt elmondta ezeket egy rendőrnek, de nem történt semmi. Talán most fog...


(fekete-feher.info nyomán)


Sólyom Gábor

Szerző: andre | 2011. szeptember 2.